ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ - ΣΩΜΑΤΟΣ

Αισθητική σώματος για ορατά αποτελέσματα

Λιπογλυπτική
Υποδερμική θεραπεία κυτταρίτιδας
Με τη μέθοδο endermology επιτυγχάνεται μη χειρουργικά η βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας και η αισθητική βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε άνδρες και γυναίκες με προβλήματα τοπικού πάχους και κυτταρίτιδας. Τώρα, στα LLC επιτυγχάνουμε άμεσα, με τη μέθοδο Cryolipolyssis, καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, επιδερμική σύσφιξη σώματος, ανάπλαση και επιδερμική σύσφιξη προσώπου.
 
Πώς λειτουργεί;
Κρυολιπόλυση ή λιποαναρρόφηση
Η κρυολιπόλυση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος, κατά την οποία παγώνουν τα λιποκύτταρα και ενεργοποιείται η διαδικασία της λιπόλυσης. Μια μικρή κεφαλή εφαρμόζεται κατευθείαν πάνω στην περιοχή που αντιμετωπίζει πρόβλημα περιττού λίπους και την παγώνει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του λίπους και την επιδερμική σύσφιξη, ενώ τα νεκρά κύτταρα αποβάλλονται από το ανθρώπινο σώμα (με φυσικές βιολογικές διαδικασίες).
 
Μασάζ κυτταρίτιδας - Anti-cellulite massage 30’
Το χειρωνακτικό μασάζ κυτταρίτιδας γίνεται με τη χρήση ελαίου βοτάνων και αιθέριων ελαίων, που έχουν στοχευμένη δράση κατά της κυτταρίτιδας. Συνδυάζουμε ταυτόχρονα αδυνατιστικό και λεμφικό μασάζ, επιτυγχάνοντας έτσι καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, απομάκρυνση των τοξινών και μείωση της κατακράτησης υγρών, με αποτέλεσμα τη λείανση και σύσφιξη του δέρματος.
 
Θεραπεία σώματος με φύλλα χρυσού
Ένα πολύτιμο συστατικό ενισχύει τη βαθιά ενυδάτωση και σύσφιξη της επιδερμίδας. Η Golden Therapy μάς προσφέρει μια πραγματική αίσθηση αναζωογόνησης και ευεξίας, μέσα από την πολυτέλεια του χρυσού. Μας μεταφέρει και μας ταξιδεύει, μέσα από τον κόσμο των αισθήσεων, σε μια όαση πλήρους ηρεμίας και ροής ενέργειας, εναρμονίζοντας σώμα, ψυχή και νου.
Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και αισθανθείτε τη μαγεία, μέσα από την πολυτέλεια των αισθήσεων.
 
Μασάζ χαλαρωτικό
Βελτίωση της λειτουργίας του μυοσκελετικού, του νευρικού και του κυκλοφορικού συστήματος, για γενική ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους.
 
Power Plate
Το power plate έφερε επανάσταση στον κλάδο της ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Το μυστικό είναι η γρήγορη επιτυχία και το αποτέλεσμα, και όλα αυτά με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού. Με αυτόν τον τρόπο, βάζουμε σε λειτουργία το power plate, μια πλάκα ευχάριστων δονήσεων.
 
Τα αποτελέσματα του power plate:
  • Αυξημένη καύση λίπους
  • Εξάλειψη κυτταρίτιδας
  • Ταχεία ανάπτυξη των μυών